schWEIZ’09 by Marta

24 February, 2009 – 16:02

Do Weizu sme došli večer, po rôznych cyklistickych steskách, ale našťastie v poriadku. Ráno sme hrali prvý zápas proti Wadies,
ktoré sme úúplne dali (10:4 tuším). Mne sa hralo tento zápas asi najlepšie zo všetkých šiestich. Potom sme hrali proti To mi deli…

To nás dali, už ani neviem koľko.. Ďaľší zápas proti Chicks with disks bol dosť nevyrovnaný, no aspoň nás tento zápas povzbudil.
Dali sme ich cca 12:2 tuším. Večer sme šli na večeru (bola malá) a potom na párty, kde kebyde dojdú policajti, tak sa má Pali  a Dada schovať do kuchyne (ako nám povedal čašník tuším) :D:D Bola tam taká škaredá ženská, oblepená nálepkami, na ktorú civel Maťo S.

Neskôr sme sa vrátili do haly, lebo tam bola nuda a chalani skoro ráno hrali. V nedeľu sme hrali s taliankami, vyhrali sme veľmi tesne, no boli sme rady, že ideme do štvrťfinále. Ďaľší zápas sme hrali proti súčasným majsterkám Európy – Wood chicas. Prehrali sme
o dosť bodov, ale zápas bol podľa mňa vcelku dobrý. V poslednom zápase sme hrali proti To mi deli (opäť) a tento sa mi vôbec nepáčil. Zle sa mi hralo, bolo tam veľa problémov a konfliktov, proste nízky spirit podľa mňa . Skončili sme štvrté. Pri ceremónii sme dostali diplom. Najviac sa mi vo Weizi páčila atmoška, veľmi dobré toasty (aj ostatní spoluhráči mali dobre jedlo :)), niektoré skvelé zásahy chalanov aj nás a celkom dobrá súhra nás báb, ako tímu.

Ženský tím: Ja, Dada, Bea, Čolka, Beatka, Kaja

  1. 8 Responses to “schWEIZ’09 by Marta”

  2. Ja len dodám že na tú peknú dievčinu som “necivel”, ale “kriticky hodnotil”.

    By MatoS on Feb 24, 2009

  3. Bola fakt škaredá, to sme sa zhodli aj pri druhom stole.
    Všeobecne Rakúšanky, Nemky a Talianky nestáli za veľa, zato naše baby a niektoré Slovinky, to už bolo niečo iné 🙂

    By Mesi on Feb 24, 2009

  4. Mesi, kazda zena je nejakym sposobom pekna. Stavim sa ze ta slecna tancujuca na tom sude mala super charakter a urcite by som sa s nou vedel dlho do noci porozpravat napriklad o sucasnej financnej krize.

    By MatoS on Feb 24, 2009

  5. Okej, s prvou vetou súhlasím. Iste by ste si rozumeli, páčil by sa jej tvoj … charakter 🙂

    By Mesi on Feb 24, 2009

  6. Ako mozte o polonahej blondinke povedat ze vam nie je sympaticka :D…

    So anyway. Martus, len tak tak s tym reportom, napisala si to na poslednu chvilu. Ale pochvala za to ze si to stihla, mne by to urcite trvalo aspon mesiac.

    By Bus on Feb 26, 2009

  7. Marti, neklam najviac sa ti pacil Jacob z Upsy…

    By Kubo on Feb 27, 2009

  8. :D:D tak, chalanov som sem nepisala radsej:D (report bol pisany na hodine informatiky:P )

    By Marta on Feb 27, 2009

  9. jaj vidis co ten plan so styrmi chalanmi? 🙂
    (ci mal som byt ticho? 😀 😀 )

    By Bus on Feb 28, 2009

Post a Comment